Het Videobureau | Het Videobureau - webvideo en internet filmpjes - bedrijfsfilms, promovideo’s, timelapse, animaties, motiongraphics, evenement en voorlichtingsfilm
Het Videobureau produceert onder aanvoering van Koen Samson webvideo, bedrijfsfilm, opdrachtfilm, timelapse, promovideo, evenementvideo, instructiefilm, animatie internetfilmpjes. Tevens specialist in video-postproductie voor communicatiebureau's, reclamemakers en videoproducenten.
Webvideo, bedrijfsfilm, promovideo, time-lapse, studievoorlichting, animatie, reisvideo, Koen Samson, storytelling, motiongraphics
235
page-template-default,page,page-id-235,do-etfw,ajax_leftright,page_not_loaded,
 
 

Editsuite Het Videobureau

OVER HET VIDEOBUREAU

Het Videobureau draait, knipt en plakt. Door disciplines als filmkunst, timelapse, montage, animatie en vormgeving samen te brengen creëren we aansprekende en doeltreffende webvideo en motiongraphics. Dat doen we niet alleen voor bedrijfsleven, industrie en (semi-)overheid maar ook voor onderwijsorganisaties, communicatiebureau’s en kunst- & cultuurinstellingen.

Wij houden van ons vak.

Drijvende kracht achter Het Videobureau is Koen Samson. Na zijn studie ‘Mixed Media‘ aan de Rotterdamse Willem de Kooning Academie heeft hij zich toegelegd op film voor internet. Vele videoproducenten, ondernemers, reclamemakers en communicatieafdelingen maakte al gebruik van Koen’s expertise en vakmanschap op het gebied van editing, timelapse en videovormgeving voor webvideo-producties. Sinds 2011 werkt hij onder de naam Het Videobureau nauw samen met een groep gepassioneerde vakbroeders en -zusters aan bedrijfsfilms, promovideo’s, timelapse-projecten, animaties, voorlichtingsfilms, kunstprojecten en reisverslagen. 

Nieuwsgierig naar wat Het Videobureau voor u kan betekenen? Neem contact op!