Het Videobureau | Rotterdam welcomes IFLA WLIC in 2021
Het het grootste wereldwijde bibliotheekevenement (IFLA WLIC) vindt plaats in augustus 2021 in Rotterdam. Deze promofilm licht een tipje van de sluier op en laat zien wat de internationale bibliothecarissen in 2021 zoal te wachten staat.
promovideo, Rotterdam, Library, bibliotheek, IFLA, WLIC, Erasmus, LocHal, School7, OBA,
1709
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1709,single-format-standard,do-etfw,ajax_leftright,page_not_loaded,

Rotterdam welcomes IFLA WLIC

Category: Kunst & Cultuur, Promo, Timelapse
 

Wat

Een introductie in Rotterdam en de Nederlandse Bibliotheekbranche

Bureau/Productie

Het Videobureau

Meer info

Onder het motto ‘Let’s work together… in Rotterdam!’ hebben verschillende Nederlandse bibliotheekorganisaties samen met de Erasmusuniversiteit en Rotterdam Partners een voorstel aan de International Federation of Library Associations and Institutions (IFLA) gedaan om de World Library and Information Congress (WLIC) in 2021 in Rotterdam te organiseren. En met succes!

Het het grootste wereldwijde bibliotheekevenement vindt plaats van 19 tot 26 augustus 2021 in Nederland in het Rotterdamse Ahoy. Gedurende het congres worden toonaangevende innovatieve bibliotheken in Nederland bezocht. Daarnaast zal een aantal activiteiten op diverse locaties in het land en in het bijzonder in Rotterdam plaatsvinden. Het jaarlijkse IFLA WLIC-congres trekt rond de 5.000 deelnemers uit circa 135 landen.

Deze promofilm licht alvast een tipje van de sluier op en laat zien wat de internationale bibliothecarissen in 2021 zoal te wachten staat.