Stoom en water; 2 explanimations
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1718
post-template-default,single,single-post,postid-1718,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Stoom en water; 2 explanimations

 

 

Tijdens de Open Poortdagen van Chemours en DuPont kon men een kijkje nemen in de wereld van chemie. Bewoners en geïnteresseerden konden tijdens deze opendagen zien hoe het er binnen de muren van deze twee grote industriële bedrijven in Dordrecht aan toegaat.

In deze twee uitleg-animaties, die we maakten in opdracht en in samenwerking met Estay concept & design, wordt verteld hoe men hier met water omgaat en ook wordt duidelijk dat stoom erg waardevol kan zijn.

 

TAGS > , , ,