Animatie voor Roots for Development
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
35
post-template-default,single,single-post,postid-35,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Animatie voor Roots for Development

Juist in een tijd dat in Nederland het eigenbelang steeds prominenter op de voorgrond komt te staan gaat Roots for Development op zoek naar nieuwe en modernere manieren van ontwikkelingssamenwerking.

Roots for Development is een initiatief van en voor hoger opgeleide multiculturele jonge Nederlanders die meer betrokken willen zijn bij het beïnvloeden, ontwikkelen en uitvoeren van het beleid als het gaat om ontwikkelingssamenwerking. Door hun internationale netwerken te linken en te denken als ondernemers willen zij het verschil gaan maken. Ze zien geen barrières maar kansen.

Op 3 november is Roots for Development feestelijk van start gegaan. De fraaie website is live en zo ook de verklarende animatie die ik samen met (en in opdracht van) FairMedia.tv heb mogen maken. De animatie, met de stem van Lexter Woodley, legt in twee minuten uit wat het doel van Roots for Development is.

TAGS > , , ,