Bedrijfsgeschiedenis & Identiteit
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1175
post-template-default,single,single-post,postid-1175,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Bedrijfsgeschiedenis & Identiteit

Na een eerdere vruchtbare samenwerking hebben PastFutureIlya van Marle en ik opnieuw de handen ineengeslagen. We gaan samen een aantal video’s maken waarin de kracht van bedrijfsgeschiedenis onder het voetlicht wordt gebracht.

Bedrijfsgeschiedenis is voor PastFuture dagelijkse kost; van historisch-wetenschappelijk onderzoek tot het organiseren van jubileumfeesten of het schrijven van een complete corporate story. Maar natuurlijk is bedrijfsgeschiedenis ook een onderwerp dat zich uitstekend leent voor film. Bijvoorbeeld in een documentaire over het ontstaan van een onderneming, een corporate film, of een serie interviewportetten over de geschiedenis van een bedrijf.

De eerste video van onze reeks gaat over de wetenschappelijke vorm van bedrijfsgeschiedenis. PastFuture’s Pieter van Gent gaat in gesprek met dr. Joost Dankers, historicus en docent aan de bijna 4 eeuwen oude Universiteit Utrecht (UU).
In deze video legt hij uit waarom bedrijfsgeschiedenis bepalend is voor de identiteit van een organisatie of bedrijf. En waarom bedrijven als Shell en Heineken zoveel belang hechten aan hun erfgoed en DNA.

geklets gesprek historia

TAGS >