Bijna klaar: nieuwe timelapse-film
Around & Around Rotterdam is een timelapse film van Koen Samson over Rotterdam, met in de hoofdrol de Euromast. Op 10 oktober 2020 gaat deze in premiere op het Architectuur Filmfestival Rotterdam (AFFR)
Timelapse, Rotterdam, Euromast, Around & Around, Koen Samson, AFFR, premiere,
2255
post-template-default,single,single-post,postid-2255,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Bijna klaar: nieuwe timelapse-film

Zo’n anderhalf jaar jaar geleden begon ik met een nieuw timelapse-project over Rotterdam. Hij bijna klaar!

Volgende week, op zaterdag 10 oktober, gaat ‘Around & Around Rotterdam’ in premiere op het Architectuur Filmfestival Rotterdam;  een festival over “de relatie tussen film, stad en architectuur”. Een mooiere plek voor de lancering van dit moderne stadsgezicht is haast niet denkbaar.

De hoofdrol in deze film is weggelegd voor het meest bekende icoon van de stad: De Euromast. Vanuit alle hoeken en gaten van de stad is het markante gebouw te zien. Of je nu flaneert langs de Maasboulevard, op kantoor/haven aan het werk bent of op het terras zit; de Euromast is er altijd bij. En dát is ook precies het thema van de film.

TAGS > , ,