Case-films SYNRG
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3196
post-template-default,single,single-post,postid-3196,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Case-films SYNRG

SYNRG werkt op het gebied van consultancy, architectuur, projectmanagement, design & build en heeft alles in huis om alle uitdagingen van moderne bouwprojecten aan te kunnen.

Namens Estay Concept & Design mochten we een aantal case-films maken. Zo zijn we o.a. in ‘s-Hertogenbosch geweest om te zien hoe een oud postsorteergebouw is omgebouwd tot hypermodern kantoorpand. En zagen we bij het hoofdkantoor van het UWV in Amsterdam hoe het modulair interieurconcept dat de SYNRG-interieurontwerpers voor het UWV ontwikkelden, eruit ziet, en hoe het geïmplementeerd zal worden in alle UWV-vestigingen.

Meer info: www.synrg.nl

Dronebeelden: www.clipchasers.nl

TAGS > ,