Congres over levertransplantatie – de highlights
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3296
post-template-default,single,single-post,postid-3296,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Congres over levertransplantatie – de highlights

Op 3 mei werd in de grote zaal van de Doelen het Internationale congres van de International Liver Transplantation Society (ILTS) afgetrapt. Vanuit de hele wereld was de crème de la crème op het gebied van levertransplantatie naar Rotterdam gekomen. Nadat zij tijdens de openingsceremonie de film over het Legacy Project hadden bekeken, doken zij de diepte in om de nieuwste ontwikkelingen in de zorg voor levertransplantatiepatiënten te bespreken en om de laatste stand van zaken op het gebied van klinische wetenschappen met elkaar te delen.

Wij mochten bij de verschillende sessies aanwezig zijn om dit op camera vast te leggen. Daarnaast hebben we gedurende drie dagen meerdere voormalige presidenten van de ILTS voor de camera gehad. Zij vertelden over hun ervaringen tijdens hun eigen presidentschap. Op die manier bouwt de ILTS aan een video-archief met dierbare en belangrijke verhalen die samen de geschiedenis en ontwikkeling van levertransplantatie vertellen.

Het congres werd bij de ondergaande zon afgesloten op het sfeervolle achterdek van de SS Rotterdam.