Cultuuronderwijs – Voorbij de Horizon
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2690
post-template-default,single,single-post,postid-2690,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Cultuuronderwijs – Voorbij de Horizon

“Ze zeggen onbekend maakt onbemind

Onbemind leidt vaak tot blind

Maar met je ogen open maak je de meeste kans

Om te kunnen kijken naar wat er voorbij de horizon ligt…”

KCR zet zich in voor cultuuronderwijs op Rotterdamse scholen. En omdat in de afgelopen vier jaar cultuuronderwijs daadwerkelijk steeds belangrijker is geworden op de scholen, was het tijd voor een feestje.

Mosterd & co ontwikkelde een campagne om alle deelnemers te bedanken en ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Onderdeel van deze campagne is de korte film ‘Voorbij de Horizon’, waarin we drie kinderen een route zien afleggen en zien hoe zij door verder en ánders te kijken naar de werkelijkheid, hun eigen route kunnen bepalen en zichzelf kunnen worden.

Opdrachtgever: KCR
Concept, art direction, script, regie en productie: Mosterd & Co 
Tekst en Voiceover: Swendeline Ersilia
Het Videobureau: Camera en montage