Dagelijks Dutch Design Week
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2115
post-template-default,single,single-post,postid-2115,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded
Title Image

Blog

Dagelijks Dutch Design Week

De Dutch Design Week 2019 zit erop. De Lichtjagers hebben elke dag vanuit de Embassy of Mobility een filmverslag gemaakt. Ilya van Marle (camera/regie) en Pieter van Gent (interviews) hebben op het grootste designevenement van noord-Europa lezingen, debatten en workshops over de toekomst van mobiliteit gevolgd en zijn in gesprek gegaan met experts uit verschillende sectoren.

En terwijl Ilya en Pieter in de hectiek van het evenement in Eindhoven bezig waren heb ik me als ‘onze man in Rotterdam’ in alle rust met de editing bezig kunnen houden. Relatieve rust, dat wel, want er was toch dagelijks om 12 uur een nieuwe deadline.

Nadat de afgemonteerde versie naar de ondertitelaar was verstuurd en, na goedkeuring door de opdrachtgever, ‘live’ was gezet begon het namelijk weer van voor af aan met het binnenhalen van de nieuwste shots en interviews uit Eindhoven. En zo zijn we in deze gezamenlijk productie in één week volledig ondergedompeld in de toekomst van mobiliteit.

Een zoektocht naar de toekomst van mobiliteit.

Zie voor het complete overzicht de website van De lichtjagers.