De Amstelcampus – Van nul tot nu
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2806
post-template-default,single,single-post,postid-2806,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

De Amstelcampus – Van nul tot nu

Het is eind jaren negentig wanneer de Hogeschool van Amsterdam (HvA) besluit om op de kop van de Wibautstraat de Amstelcampus te ontwikkelen. En nu -september ’22- is het project klaar. Verouderde gebouwen werden in de loop der jaren omgetoverd tot moderne onderwijsgebouwen of gesloopt en een aantal nieuwe gebouwen, met prachtige namen, werden ontwikkeld en gebouwd.

Zo mochten we in november 2013 ter ere van de oplevering van het toen gloednieuwe Muller-Lulofshuis, in een samenwerking met Jeppe van Pruissen en Liesbeth Vijfvinkel , een filmportret maken van dit gebouw. En twee jaar later volgde een korte film over het nieuwe Wibauthuis.

Het slotstuk van dit langlopende stuk stadsontwikkeling is het Jacoba Mulderhuis dat onlangs door de studenten en medewerkers in gebruik is genomen. Met de opening van het Jakoba Mulderhuis is de laatste stap gezet in de vervolmaking van de Amstelcampus.

Tijd voor een overzichtsfilm:

In opdracht van en in samenwerking met: Hogeschool van Amsterdam

Een co-creatie van: Joris van Egmond film & fotografie, Waterfilmproducties & Het Videobureau

Met dank aan: 123Film, Marcel IJzersman, Kunstoff, Programma, The Timewriters, Stadsarchief Amsterdam

TAGS > , ,