De onthulling van een tijdlijn – 50 jaar RSM
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2272
post-template-default,single,single-post,postid-2272,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

De onthulling van een tijdlijn – 50 jaar RSM

Ronald van der Heijden is bedrijfshistoricus én alumnus van Rotterdam School of Management, Erasmus University. Hij heeft zich ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van de business school op de geschiedenis van zijn oude school gestort.

De resultaten van zijn onderzoek heeft hij verwerkt in een tijdlijn. Deze tijdlijn is online te bezichtigen, maar ook in een fysieke vorm op de campus. Ronald kan vol passie over zijn bevindingen vertellen en dat doet hij dan ook in de video die we mochten maken over de onthulling van de tijdlijn.

Deze video is gemaakt in samenwerking met FairMedia.tv en maakte onderdeel uit van een corona-proof ‘celebration kick-off‘; een uitzending geheel in het teken van 50 jaar RSM.

TAGS > , ,