Droomstart bij de Rabobank
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
55
post-template-default,single,single-post,postid-55,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Droomstart bij de Rabobank

Onze eerste opdracht! Voordat we goed en wel zijn begonnen… Een droomstart voor Het Videobureau! Voor de Rabobank hebben wij de videoregistratie van de finale-avond van Droomstart verzorgd. Donderdag 25 november 2010 vond deze finale plaats in het Rabobankfiliaal Schiedam-Vlaardingen.

Droomstart is een initiatief van verschillende bedrijven en organisaties uit Schiedam en/of Vlaardingen.  Zes startende ondernemers hadden zich via de voorafgaande voorrondes weten te plaatsen voor de finale. Tijdens deze finale hadden zij allen een kwartier de tijd om hun plannen en ideeën te presenteren aan een vakkundige en kritische jury.

Wij hebben de finalisten, juryleden en omstanders aan de tand gevoeld en de avond in een video teruggebracht tot 7 minuten. De Rabobank zal de video publiceren op de eigen site en volgend jaar inzetten ter promotie van Droomstart 2011.

Veel goede en leuke ideeën gehoord! Het was een inspirerende avond zo tussen alle starters. Hopelijk gaat het ze allen voor de wind. Voor Het Videobureau heeft deze opdracht zeker voor een droomstart gezorgd! Volgend jaar zijn we er graag weer bij.

Zie ook: droomstart.nu

TAGS > ,