ECDA – Psychology of AI
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3160
post-template-default,single,single-post,postid-3160,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

ECDA – Psychology of AI

Het Erasmus Centre for Data Analytics (ECDA) brengt academische experts, organisatieleiders en studenten samen en faciliteert zo onderzoek op het gebied van data-analyse, machine learning en kunstmatige intelligentie.

Het Psychology of AI lab is een groep experts uit verschillende disciplines die de menselijke kant van data en AI onderzoeken.

In tegenstelling tot veel onderzoek dat zich richt op de technische kant van algoritmen in informatiesystemen en de uitkomsten die daar uitkomen, richt deze Expert Practice zich op de mensen die AI en algoritmisch advies interpreteren en ermee omgaan.

Dr. Anne-Kathrin Klesse is academisch directeur van The Psychology of AI lab, in deze video vertelt zij over het soort onderzoek dat ze doen en hoe dit relevant kan zijn voor verschillende belanghebbenden, consumenten, bedrijven, werkgevers, werknemers, overheden en technologieontwikkelaars.

TAGS > , ,