Een kijkje achter de schermen van een reisorganisatie
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
625
post-template-default,single,single-post,postid-625,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Een kijkje achter de schermen van een reisorganisatie

De reisbranche verandert. Reizen en vakanties worden meer en meer online verkocht. Met een beetje mazzel heeft de klant nog eens telefonisch contact met degene bij wie hij zijn reis boekt, maar het merendeel van het contact verloopt veelal digitaal. Een onomkeerbaar gegeven wat een hoop voordelen voor de reiziger biedt, maar tegelijkertijd ook een hoop vragen oproept.

Over dit gegeven zijn wij op Reisbijbel.nl  begonnen aan de serie: “Op bezoek bij…”  Waarin we de reiziger een kijkje achter de schermen van een reisorganisatie gunnen. We hebben inmiddels twee organisatie bezocht: Riksjatravel en Terramund Travels. De reacties, vanuit ondermeer de reisbranche, zijn zeer positief. Vandaar dat we deze serie graag een vervolg willen geven.

 

Leuke reacties


Reisbijbel op bezoek bij Riksja Travel
ChinaonlineBea van Chinaonline.nl

TAGS > , ,