Feest – 50 jaar teflon in Dordrecht
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1441
post-template-default,single,single-post,postid-1441,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Feest – 50 jaar teflon in Dordrecht

Chemours viert samen met vrienden, familie en relaties dat er 50 jaar PTFE (Telfon) wordt geproduceerd op de plant in Dordrecht. En zoals inmiddels bekend kan je het organiseren van een feestje wel aan Estay Reclame overlaten: De parkeerplaats werd omgetoverd tot festivalterrein en er werd gedanst en gegeten. Voor jong en oud… er was voor elk wat wils.

Ook maakten we ter gelegenheid van deze feestelijkheden een film over de geschiedenis van Teflon in Dordrecht. En dit alles heb ik vervolgens weer vast mogen leggen in bovenstaand sfeerverslag.

ballonhond

TAGS > , , ,