Feest bij Chemours
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
953
post-template-default,single,single-post,postid-953,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Feest bij Chemours

Spin off
Aan de Beneden Merwede in Dordrecht ligt een gigantisch industrieterrein. Chemie-multinational DuPont de Nemours was tot voor kort de vaste bewoner van dit stukje Dordrecht. Na 56 jaar neemt DuPont echter afscheid van een deel van zijn oudste vestiging in Nederland. Onder de vlag van The Chemours Company gaat de divisie Performance Chemicals zelfstandig verder. Op 1 juli 2015 was deze afsplitsing een feit. Een historische gebeurtenis die groots gevierd moest worden.

Estay
Een feestje organiseren kan je wel aan relamebureau Estay overlaten. Zij verzorgde de visuele transformatie en een spin-off campagne met posters, nieuwsbrieven, nieuwe bewegwijzering, spuitende brandweerboten en giveawaytasjes vol gadgets. Ook de film 24 uur bij Chemours die ik mocht maken was onderdeel van deze campagne en werd vertoond tijdens het feestelijke ontbijt op 1 juli. In de video hierboven zie je het verslag van deze feestelijke dag.

24 uur bij Chemours
Chemours is een 24-uursbedrijf. Het werk gaat altijd door. Om dit element van tijd te vangen hebben we er voor gekozen om een aantal timelapsen te maken. We wilde de zon zien opkomen en weer zien ondergaan. Ik heb dan ook voor dit project op onmogelijke tijdstippen met m’n camera aan de kade gestaan. Hoog zomer; dus de zon ging pas om 22:30 onder en kwam al om 4:30 op. In de film komen de medewerkers aan het woord. Wat vinden zij van de afsplitsing en hoe zien zij de toekomst?

 

Timelapse Chemische industrie Dordrecht

 

TAGS > , , , ,