Feest bij MyParcel
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2179
post-template-default,single,single-post,postid-2179,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded
Title Image

Blog

Feest bij MyParcel

MyParcel is al tien jaar dé verzendservice voor webshops. Om dit jubileum te vieren hebben ze een fraai online magazine uitgegeven. Een magazine over online ondernemen, of met een deftig woord: e-commerce.

Het bedrijf levert tools die het leven van webshop-houders een stuk gemakkelijker maakt. De webshop-eigenaar hoeft zich alleen nog maar met zijn eigen product bezig te houden; alles wat met het verzenden van pakketjes te maken heeft regelt MyParcel.

In een digitaal magazine over online ondernemen kan video natuurlijk niet ontbreken. In samenwerking met Estay Concept & Design hebben we dit ‘blad’ van een aantal video’s mogen voorzien. Zo hebben we oa een video gemaakt waarin de enthousiaste MyParcelers hun dankbaarheid tonen aan hun trouwe klanten.

Klantcase
En zijn we naar Zaltbommel en Utrecht gereisd om videoportretten te maken van twee verschillende gebruikers van de MyParcel-service:

Deze video’s zijn tot stand gekomen in samenwerking met MyParcel en Estay Concept & Design.

TAGS > , , , ,