HURKS Corporate teaser
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1165
post-template-default,single,single-post,postid-1165,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

HURKS Corporate teaser

PastFuture onderzocht, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan, de bedrijfsgeschiedenis van bouwbedrijf Hurks en schreef op basis van dit onderzoek de corporate story. Verhalen van vroeger vermengen zich met het verhaal van het Hurks van vandaag en het neemt een voorschot op de toekomst.

Samen met cameraman Ilya van Marle hebben we gewerkt aan een corporate trailer. Deze trailer dient als voorproefje van de corporate film. In de film volg je het transport van een prefab-element van de fabriek in Veldhoven naar de plek van montage in Londen.

Om een grafische laag aan de film toe te voegen ben ik tijdens de edit losgegaan met motion- en cameratracking. De trailer werd vertoond op de nieuwjaarsbijeenkomst op 4 januari 2016 in het Parktheater in Eindhoven.

 

rotterdam cameratracking2 cameratrackinghurks_eindplaat

TAGS > , ,