International Institute of Social Studies over COVID-19
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2614
post-template-default,single,single-post,postid-2614,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

International Institute of Social Studies over COVID-19

Het International Institute of Social Studies, ISS in Den Haag houdt zich bezig met wetenschappelijk onderzoek dat gericht is op ontwikkelingslanden en ontwikkelingssamenwerking. In dat kader is er onderzoek gedaan naar wat de COVID-19 pandemie voor gevolgen heeft voor met name armere landen en hun bevolking.

COVID-19  and International Development‘ is een gezamenlijk boek van het ISS en bevat bijdragen van verschillende academici. Het boek is samengesteld en geredigeerd door Dr Elissaios Papyrakis. In deze video vertelt hij over de totstandkoming en over het belang van dit boek.

Voor socials

Meer over dit boek en ISS vind je hier.

TAGS >