Italia Montage
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1546
post-template-default,single,single-post,postid-1546,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Italia Montage

Na al dat ge-timelapse van afgelopen periode was ik wel aan vakantie toe. Met het gezin naar Italië; daar had ik naar uitgekeken. Ik had mijn camera wel meegenomen, maar puur met het idee om alleen wat vakantiekiekjes te maken. Dat heb ik dus precies één week volgehouden. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. In de tweede week hadden wij ons kamp opgezet op een camping in de heuvels van Le Marche. Het uitzicht was fenomenaal. Zo mooi dat het schreeuwde om in een timelapse vastgelegd te worden. En daar zat ik weer.

En als je dan toch eenmaal bezig bent, dan kan je het maar beter goed doen. Nu zit er dus in het privé-archief weer een document waarvan ik steeds weer, als ik het terugkijk, een grote glimlach krijg.

 

TAGS > , ,