Mermaid Radio – live in De Roode Bioscoop
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2511
post-template-default,single,single-post,postid-2511,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Mermaid Radio – live in De Roode Bioscoop


Raya Hadzhieva en Charllotte Karlsted vormen samen Mermaid Radio. Het muzikale duo creëert een nieuwe unieke sound waarin jazz, indie pop en elektronische muziek op een inventieve manier worden gecombineerd.

Echter, in tijden van corona is het lastig voor artiesten om live te spelen en naar buiten te treden. En dat is zonde! Een video kan daar verandering in brengen, en zo had ik de eer om mét camera, in de knusse Roode Bioscoop in Amsterdam, te genieten van een privé concert.

TAGS >