Okkernoot’s Cinerama sessies
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
37
post-template-default,single,single-post,postid-37,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Okkernoot’s Cinerama sessies

 

Chef-operateur Hans de Ruiter nodigde zijn muzikale vrienden van Okkernoot uit om samen de leegstaande kelder van zijn Cinerama-bioscoop om te toveren tot audiostudio. De kelder deed ooit dienst als Digital Playground en tijdens mijn studiejaren als populaire disco (vergeef me even de naam…).  Nu staat het leeg en wacht de kelder op een nieuwe huurder. Ideale kans dus voor de creatievelingen om drie dagen aan de slag te gaan!

 

Toeval wil dat ik de bassist ben van Okkernoot! En natuurlijk had ik m’n camera meegebracht. Tussen het bassen door heb ik dus flink met camera in de weg gelopen.

Deze video hier boven laat zien hoe het nummer ‘Flower’ groeit en bloeit. Opgenomen met Sony NX5, 2 DV-camera’s, Iphone G3 en een Canon IXUS compactcamera.

Dank aan:
Hans en Cinerama – cineramabios.nl
Irene en Gospelkoor Deliverance – deliverance.nl
Jelle van Mix Dit – mixdit.nl
okkernoot.com

Zie ook het Okkernoot-YouTube-kanaal voor meer okkernoot-verhalen en live-registraties!

TAGS > , ,