OneMBA – the only truly global executive MBA
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1143
post-template-default,single,single-post,postid-1143,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

OneMBA – the only truly global executive MBA

 

OneMBA is de enige echte global executive MBA. Het is een samenwerkingsverband tussen vijf van ’s werelds meest vooraanstaande business schools. Deelnemers reizen de hele wereld over om aan den lijve te ondervinden hoe het is om internationaal zaken te doen.

Marco van de Ploeg van FairMedia.tv reisde mee van Europa naar Azië en Amerika. Hij kwam terug met een héle hoop videomateriaal. Al dat materiaal heb ik in de edit teruggebracht tot 4 minuten. Visit onemba.org to learn more!

TAGS > ,