Ontwapenende video-testimonials
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2573
post-template-default,single,single-post,postid-2573,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Ontwapenende video-testimonials

Namens Estay concept & design mocht ik, mét camera, in gesprek met leerlingen van het Haarlemmermeer Lyceum. Ze vertelde mij over hun leven op de middelbare school. Over hoe het is om op een internationale school te zitten, over hoe je topsport met een schoolcarrière kunt combineren en wat dat Daltononderwijs nu precies inhoudt.
De vrolijke, eerlijke en ontwapenende verhalen zullen groep 8 leerlingen, die hun middelbare schoolkeuze moeten gaan maken, op weg helpen. De video-testimonials zijn terug te vinden op de nieuwe website die Estay voor de school ontwierp.

TAGS > , ,