OVER
Het Videobureau produceert onder aanvoering van Koen Samson webvideo, bedrijfsfilm, opdrachtfilm, timelapse, promovideo, evenementvideo, instructiefilm, animatie, internetfilmpjes, corporate storrytelling. Tevens specialist in video-postproductie voor communicatiebureau's, reclamemakers en videoproducenten.
Webvideo, bedrijfsfilm, promovideo, time-lapse, studievoorlichting, animatie, corporate storytelling, Koen Samson, storytelling, motiongraphics
235
page-template-default,page,page-id-235,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Het Videobureau draait, knipt en plakt.
Inspireren, informeren en enthousiasmeren. Dat is wat we het liefste doen.
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, timelapse en animatie te combineren vertellen we heldere en visuele verhalen.
Dat doen we niet alleen voor onze klanten in de zware industrie, het bedrijfsleven of de overheid, maar ook voor onderwijsorganisaties, communicatiebureaus en kunst- & cultuurinstellingen.

Wij zijn gek op ons vak.

Opdrachtgevers trots maken, dat is onze missie.

Drijvende kracht achter Het Videobureau is Koen Samson. Na zijn studie ‘Mixed Media‘ aan de Rotterdamse Willem de Kooning Kunstacademie heeft hij zich toegelegd op film voor internet. Van origine is Koen video-editor en motiondesigner en daar plukt hij nu als producent de vruchten van. Koen denkt namelijk in verhalen. Verhalen met een begin en een eind. Met een boodschap. Soms subtiel, soms juist over de top.

Vele videoproducenten, ondernemers, reclamemakers en communicatieafdelingen maakte al gebruik van Koen’s expertise en vakmanschap op het gebied van editing, timelapse en videovormgeving. Sinds 2011 werkt hij onder de naam Het Videobureau nauw samen met een groep gepassioneerde vakbroeders en -zusters aan bedrijfsfilms, promovideo’s, timelapse-projecten, animaties, voorlichtingsfilms en kunstprojecten. Bekijk onze uitgebreide portfolio.

Nieuwsgierig naar wat Het Videobureau voor u kan betekenen? Neem contact op!