#2.0 REIS – REISBIJBEL.NL
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
177
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-177,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

#2.0 REIS – REISBIJBEL.NL

Category: Graphics en FX's, Reizen

Wat

Minidocu socialmedia-reis

Opdrachtgever

Reisbijbel.nl

About

Dit is het korte videoverslag van de allereerste internationale interactieve #2.0 reis van Reisbijbel.nl. Met het openbaar vervoer reizen we in anderhalve week van Buenos Aires naar Lima, zonder onze smartphones en laptop uit het oog te verliezen.

Via o.a. twitter, facebook, foursquare, flickr en YouTube was de reis stap voor stap te volgen, maar ook te beïnvloeden. Volgers van de reis konden aangeven welke bezienswaardigheden we moest bezoeken en welke restaurants we zeker niet mochten overslaan.

Met hulp van YouTube-annotations vermelden we onder andere sponsor TerraMundo en hebben we interactieve doorverwijzingen kunnen plaatsen naar andere reisbijbel-video’s. Natuurlijk met de bedoeling meer kijkers en abonnees op het Reisbijbel-kanaal krijgen. De eindplaat van de video is dan ook in YouTube volledig interactief gemaakt.

Zie voor meer info ook hetachtergrondartikel over deze video(‘s) op het blog