Rotterdam welcomes IFLA WLIC
Het het grootste wereldwijde bibliotheekevenement (IFLA WLIC) vindt plaats in augustus 2021 in Rotterdam. Deze promofilm licht een tipje van de sluier op en laat zien wat de internationale bibliothecarissen in 2021 zoal te wachten staat.
promovideo, Rotterdam, Library, bibliotheek, IFLA, WLIC, Erasmus, LocHal, School7, OBA,
1709
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1709,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Rotterdam welcomes IFLA WLIC

Category: Kunst & Cultuur, Promo, Timelapse

Wat

Een introductie in Rotterdam en de Nederlandse Bibliotheekbranche

Bureau/Productie

Het Videobureau

About

Onder het motto ‘Let’s work together… in Rotterdam!’ hebben verschillende Nederlandse bibliotheekorganisaties samen met de Erasmus Universiteit en Rotterdam Partners een voorstel aan de International Federation of Library Associations and Institutions (IFLA) gedaan om de World Library and Information Congress (WLIC) in Rotterdam te organiseren. En met succes!

Het het grootste wereldwijde bibliotheekevenement vindt plaats van 21 tot 25 augustus 2023 in Nederland in het Rotterdamse Ahoy. Gedurende het congres worden toonaangevende innovatieve bibliotheken in Nederland bezocht. Daarnaast zal een aantal activiteiten op diverse locaties in het land en in het bijzonder in Rotterdam plaatsvinden. Het jaarlijkse IFLA WLIC-congres trekt rond de 5.000 deelnemers uit circa 135 landen.

Deze promofilm licht alvast een tipje van de sluier op en laat zien wat de internationale bibliothecarissen in 2023 zoal te wachten staat.