ILTS – Legacy Project
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3172
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3172,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

ILTS – Legacy Project

Category: Onderwijs, Timelapse, Voorlichting

BUREAU/PRODUCTIE

Het Videobureau

INITIATIEF/OPDRACHTGEVER

Erasmus MC Transplantatie Instituut, met steun van ILTS

IN SAMENWERKING MET

Rotterdam Partners, Erasmus Debating Society en vier lokale scholen.

About

Deze video is vertoond tijdens de openingsceremonie van het ILTS congres in de Doelen. Het geeft de congresdeelnemers – experts op het gebied van levertransplantatie – een beeld van Rotterdam, maar ook wat de conferentie middels dit Legacy project aan de stad heeft nagelaten.

Zo zorgt dit ‘nalatenschapsproject’ ervoor dat dit congres niet alleen op de levertransplantatie-experts blijvende impact heeft, maar óók op de stad en z’n inwoners. In dit project werd Rotterdamse middelbare scholieren geleerd na te denken en te discussiëren over orgaandonatie en -transplantatie. Het Transplantatie Instituut nodigde een levertransplantatiepatiënt uit om te vertellen over zijn leverziekte en het transplantatieproces. Deze patiëntencolleges werden afgesloten met een debatwedstrijd in het Erasmus MC.