OP BEZOEK BIJ RIKSJA TRAVEL – REISBIJBEL.NL
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
172
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-172,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

OP BEZOEK BIJ RIKSJA TRAVEL – REISBIJBEL.NL

Category: Bedrijfsfilm, Graphics en FX's, Reizen

Wat

Een kijkje achter de schermen bij een modern reisbureau

Opdrachtgever

Reisbijbel.nl

About

Ooit was er een tijd dat je vakantie nog ín het reisbureau begon. Die tijd lijkt geweest. Vandaag de dag boek je je reis online bij een, vaak anonieme, reisspecialist. Maar wie zijn die reisspecialisten eigenlijk? In de serie ‘Op bezoek bij…’ neemt Reisbijbel.nl een kijkje achter de schermen bij moderne reisorganisaties.

Riksja Travel is in 2000 begonnen als één van de eerste reisbureau’s in Nederland die zich puur op internet manifesteerde. We gingen bij hen op bezoek en spraken met mede-eigenaar Wilkin Kroon en productmanager Ineke Visser.

Voor het artikel op Reisbijbel zie: reisbijbel.nl/reportages/op-bezoek-bij-riksja-travel en lees de blogpost voor meer achtergond info over dit project.

Zie ook: Op bezoek bij TerraMundoTravels