THE LOVELOCKS OF THE HOHENZOLLERNBRÜCKE
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
225
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-225,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

THE LOVELOCKS OF THE HOHENZOLLERNBRÜCKE

Category: Kunst & Cultuur, Reizen

Wat

Portret van een spoorbrug

Opdrachtgever

Reisbijbel.nl

About

Met de skyline als decor is het mooi wandelen op de spoorbrug van Keulen. In 2008 zijn verliefde stelletjes begonnen met het ophangen van hun Liebesschlösser.

Als bezegeling van eeuwige liefde wordt een hangslot aan het hek geketend en het sleuteltje in de onderliggende Rijn geworpen. Een intrigerend gebruik. Aan de hekken van de brug hangen nu eindeloos veel liefdesslotjes. Elk slotje heeft zo zijn eigen verhaal en roept talloze vragen op. Een mooi gegeven voor een korte film voor op Reisbijbel.nl.