Wegen naar de Toekomst De Lichtjagers
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2295
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2295,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Wegen naar de Toekomst
De Lichtjagers

Category: Graphics en FX's, Kunst & Cultuur

WAT

Editing en videovormgeving van interviewfilm met Rijksbouwmeester Floris Alkemade en cartograaf Carlijn Kingma

INITIATIEF

Vrij werk van filmcollectief De Lichtjagers

DE LICHTJAGERS

Ilya van Marle
Pieter van Gent
Roeland van Schaik
Linda Glebbeek
Richard Wilder
Koen Samson

About

Rijksbouwmeester Floris Alkemade houdt in het gesprek “Wegen naar de Toekomst” een warm pleidooi voor de twijfel, het voorstellingsvermogen en het verlangen naar verandering. Zijn verhaal wordt geïllustreerd en ondersteund door fragmenten uit het indrukwekkende kunstwerk van Carlijn Kingma: “The Babylonian Tower of Modernity”.

De boodschap van Floris Alkemade sluit goed aan bij de missie van De Lichtjagers -een collectief van ervaren filmmakers- die dromers, hemelbestormers en veranderaars aan het woord laten in een reeks interviews. Dit is deel 1.

Zie DeLichtjagers.nl voor het hele verhaal achter deze film.