Portretten van burgerinitiatieven
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1878
post-template-default,single,single-post,postid-1878,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded
Title Image

Blog

Portretten van burgerinitiatieven

In de gemeente Zwijndrecht is PAKAAN! in het leven geroepen om op een gemakkelijke en snelle manier ondersteuning te kunnen bieden bij het uitvoeren van ideeën en initiatieven van buurtbewoners.

Estay Concept&Design ontwikkelde een concept, en later een website, die PAKAAN! in Zwijndrecht bekendheid moet geven zodat initiatiefrijke inwoners weten waar ze moeten zijn als ze op zoek zijn naar hulp en ondersteuning. En dat werkt, want PAKAAN! wordt inmiddels goed gevonden en de eerste inwonersinitiatieven hebben al het levenslicht gezien.

In samenwerking met Estay maakten we een aantal portretten van inwoners met hun sympathieke initiatief.

TAGS > , , ,