Promofilm voor nieuwbouwproject Oud Seyst
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
23
post-template-default,single,single-post,postid-23,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Promofilm voor nieuwbouwproject Oud Seyst

Oud Seyst is een nieuwbouwproject in het centrum van Zeist. Verspreid over zeven gebouwen zullen 3 herenhuizen en 64 koopappartementen worden gebouwd. De bouw van het eerste deel van het project is inmiddels gestart.

Projectontwikkelaar KondorWessels zocht naar een manier om potentiële kopers en omwonenden informatie over het project te kunnen verschaffen. Zo kwam men bij Jeppe van Pruissen van Nononsensevideo.nl terecht.

Behalve een paar graafmachines en een hoop zand is er nog weinig te zien op de bouwplaats. Het verhaal moest dus grotendeels verteld worden aan de hand van bestaande bouwtekeningen, maquettes, artist-impressions, een 3d-animatie en gesprekken met architect en makelaar.
Jeppe vroeg mij om al deze losse beeldmaterialen tot één lopend verhaal te editten.

Zie ook: Oud-Seyst.nl

TAGS > , ,