RSM premaster programma
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2568
post-template-default,single,single-post,postid-2568,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

RSM premaster programma

De Rotterdam School of Management, Erasmus University biedt een premaster programma aan; een éénjarige deeltijdopleiding die de student klaarstoomt om met succes een management-master (MSc) aan de universiteit te kunnen volgen. In acht verschillende vakken leert de student hoe wetenschappelijk bedrijfskundig onderzoek te doen.

Elk van deze vakken wordt geïntroduceerd door een video waarin de docent vertelt over
zijn of haar vak. De docent vertelt waarom het vak relevant is en wat de studenten zoal kunnen verwachten. Daarnaast komen ook studenten aan het woord die vertellen over hun ervaringen met het vak.


Losse onderdelen van deze introductievideo’s zullen ook gebruikt worden als promotiemateriaal van het programma. Zoals bijvoorbeeld deze video:


Meer info over het premaster programma van RSM vind je hier: rsm.nl/master/premaster

TAGS > ,