Samen smeren op de kleuterschool
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1127
post-template-default,single,single-post,postid-1127,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Samen smeren op de kleuterschool

KWF Kankerbestrijding voert al jarenlang een lobby bij het ministerie van Volksgezondheid om insmeren op scholen verplicht te maken. Als het aan hen ligt wordt insmeren tegen de zon landelijk verplicht op scholen. Zonnebrandmerk Ladival staat hier natuurlijk achter. Daarom bedacht reclamebureau Estay voor Ladival de campagne Samen Smeren.

Onderdeel van deze campagne is de animatie, over ‘zonmaatjes’ Brom en Brul, die ik mocht maken. Deze wordt vertoont aan de kleuters in de klas en is te vinden op de campagne-site samensmeren.nl.