Sfeerimpressie Trier voor Landal Greenparks
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
20
post-template-default,single,single-post,postid-20,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Sfeerimpressie Trier voor Landal Greenparks

Op uitnodiging van Landal Greenparks ben ik samen met producent Michel Woutersen (Bedrijfsbeelden.nl) en cameraman Jeppe van Pruissen (Nononsensevideo.nl) een weekend in het Duitse Trier geweest.

Landal doet veel met online video. En dat juichen we natuurlijk van harte toe! Landal heeft goed begrepen dat video dé manier is om online sfeer over te brengen. Er is op internet geen betere manier om de potentiële vakantieganger in de juiste stemming te brengen dan met een sfeervolle video. Zo is er op hun site al van elk vakantiepark een video te vinden en nu wil men ook de omgeving van de parken in beeld gaan brengen. In dat kader zijn we dus naar de stad van de Moezel afgereisd om de deze historische plek van wijn en cultuur vast te leggen. En dat in stijl van Landal; de muziek staat vast en in een rustig tempo wordt met gezellige beelden in maximaal twee minuten de sfeer van een bepaalde locatie neergezet. Geen gepraat, geen tekst. Alleen maar sfeer.

Gewapend met camera en een stapel quitclaim-formulieren zijn we dan ook op zoek gegaan naar de mooie plekjes van Trier en de doelgroep van Landal. Dan moet je dus vooral denken aan jonge gezinnen en genietende 55-plussers. En die zijn er volop in Trier. Trier is namelijk een gezellige stad met een historisch centrum, volle terrasjes, worst en bier. Ideaal voor een dagtripje vanuit de bungalow in de heuvels.

De video heeft inmiddels al een plek gekregen op ‘Natuurlijk Online’, het digitale magazine van Landal Greenparks:

En voor de technische volledigheid:

De video is geschoten op een Canon 5D mk 2 en een Sony HXR-NX5E en voor de slidershot’s hebben een Glidetrack gebruikt.

TAGS > , , ,