Testvlucht Lesbos
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
619
post-template-default,single,single-post,postid-619,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Testvlucht Lesbos

Plaatjes maken op Lesbos

Corendon Dutch Airlines voegt in 2014 een nieuwe Griekse bestemmingen aan het routenetwerk toe: Lesbos. De luchtvaartmaatschappij/touroperator zal twee keer per week naar het eiland gaan vliegen. Ter gelegenheid hiervan organiseerde Corendon een testvlucht naar Lesbos en ik mocht namens Reisbijbel mee om alvast wat sfeer te proeven.

De trip was kort maar krachtig, we zijn namelijk in één dag op en neer geweest. En dat is dan ook gelijk het thema geworden van het videoverslag dat ik van deze dag maakte. Beginnend met de wekker en eindigend met de voordeur die 24 uur later weer in het slot valt.

Dat Lesbos meer dan de moeite waard is lees je in het uiteindelijke artikel op Reisbijbel. Dat ik me snel thuis en op m’n gemak voel zie je in het fragment hieronder:

 

 

TAGS > , ,