Timelapse Bruggedicht Alphensebrug
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3271
post-template-default,single,single-post,postid-3271,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Timelapse Bruggedicht Alphensebrug

Na eerdere gedichten in Rotterdam, op de Parkhavenbrug en onder de Beukelsbrug, werd het nu tijd voor een gedicht op een brug in het hart van Alphen aan de Rijn. Stichting de Zoek naar Schittering realiseerde hier een bruggedicht van Kimm Mulder in een ontwerp van Bart Oppenheimer.

Omdat overdag de brug gewoon toegankelijk moest blijven werden de werkzaamheden ‘s nachts uitgevoerd. Het gedicht werd vanuit een hoogwerker door de mensen van Atelier Leo Mineur aangebracht, die voor deze werkzaamheden twee nachten nodig hadden. Om dit volledige proces in timelapse vast te leggen zijn we beide nachten met onze camera’s op de kade in Alphen aan de Rijn aanwezig geweest.

Het bruggedicht werd door stichting de Zoek naar Schittering in een samenwerking met Alphense Cultuurplatform KHABBAZ gerealiseerd.
Het bruggedicht is ondersteund door Gemeente Alphen aan den Rijn, het Alphens Stadshart, Stichting Van Beuningen/Peterich-fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid Holland en Stichting Zabawas.
Doornbos BV Equipment en Versluys Verkeerstechniek sponsorden een deel van het materieel en inzet.

Productie: Stichting de Zoek naar Schittering
Dichter: Kimm Mulder
Ontwerper: Bart Oppenheimer
Uitvoering: Atelier Leo Mineur
Productie Timelapse: Het Videobureau

Voor het hele verhaal over de totstandkoming van dit gedicht op deze brug zie: Stichting de Zoek naar Schittering

TAGS > , ,