Timelapse Bruggedicht Parkhavenbrug
Een Timelapse-film in opdracht van open/dicht_bruggedichten over de realisatie van het Bruggedicht van Ester Naomi Perquin op de Parkhavenbrug in Rotterdam.
Bruggedicht, timelapse-film, time-lapse, Rotterdam, industrial timelapse, industrie, Euromast, Parkhavenbrug, Ester Naomi Perquin, Leo Mineur, Hoogwerker Doornbos, sluis
2197
post-template-default,single,single-post,postid-2197,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Timelapse Bruggedicht Parkhavenbrug

Kunst & Cultuur, industrie en de stad; het komt allemaal samen in de korte timelapse-film over het bruggedicht op de Parkhavenbrug in Rotterdam.

In twee nachten werd het gedicht dat Ester Naomi Perquin speciaal voor/over deze locatie schreef, op de onderkant van de brug geschilderd. Vanaf het begin van de uitvoering zijn we erbij geweest.

De film laat zien wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van dit ‘leuke’ idee: Er wordt een kleine bouwplaats opgebouwd, een gigantische hoogwerker moet onder hoogspanning manoeuvreren en dan is er nog de tijdsdruk, want de eerste tram wacht niet. De film laat zien hoe Reclameatelier Leo Mineur op acrobatische wijze het gedicht aanbrengt op de openstaande brug. De Euromast is stille getuige.

De film eindigt met de voordracht van het bruggedicht dat werd vormgegeven door Monice Janson typografisch ontwerp

Dit bruggedicht is onderdeel van open/dicht_ bruggedichten. Een mooi initiatief dat onder, op of nabij bruggen over de Delfshavense Schie gedichten van Rotterdamse dichters wil aanbrengen. Zo wordt het wachten voor een open brug toch een plezier!

Lees op de website van open/dicht_bruggedichten veel meer over dit project en gedicht.

Bruggedicht van Ester Naomi Perquin op de Parkhavenbrug

En voor Instagram en Twitter maakten we een versie die nog kort & krachtiger is:

TAGS > , , , ,