Tonio McFly
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
904
post-template-default,single,single-post,postid-904,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Tonio McFly

Hoverboarden door de ZOHO
In het kader van ‘research and development‘ heb ik samen met neef Teun dit filmpje gemaakt. Een dagje vliegen op een afgedankt hoverboard door ZOHO Rotterdam. Waarom ook niet?

Ik ben momenteel bezig met de voorbereidingen voor een ‘spacy‘ videoclip voor een tof muziekproject. In deze clip komen een aantal hoverboardscenes voor als in het legendarische Back to the Future. Dit filmpje met Teun is dus een vingeroefening om uit te vogelen hoe we dit van de zomer het beste kunnen gaan aanpakken. Over de videoclip later meer.

Het filmpje met Teun is té leuk om louter in het privéarchief te houden, dus vandaar ook hier!

Making of TonioMcFly

Tonio Greenscreen

skateboard

Tonio edit

 

TAGS > , ,