Veel Grafisch Geluk in 2012
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Veel Grafisch Geluk in 2012

Femmy Hoogeveen van vormgevingsbureau Grafisch Geluk wilde het nieuwe jaar feestelijk inluiden, vandaar haar vraag of ik zin had om haar weergaloze logo eens flink uit elkaar te laten knallen. Maar natuurlijk! Logo’s laten ontploffen; ik ben er dol op.

Het kleurrijke en bombastische logo van Grafisch Geluk leent zich hier ook uitstekend voor. In de korte animatie springt het logo vreugdevol in duizenden kleurige stukjes uiteen. Wanneer de rook is opgetrokken is de boodschap duidelijk: “Veel Geluk in 2012”

Zie hier de pagina waarop de video te zien is. Wanneer de video is geëindigd volgt de link naar de site van het Rotterdamse vormgevingsbureau.

TAGS > ,