Videoverslag: WayBack maakt muziek voor het goede doel
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
31
post-template-default,single,single-post,postid-31,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Videoverslag: WayBack maakt muziek voor het goede doel

In het verlengde van 3FM’s Serious Request heeft de Delftse coverband Wayback het initiatief genomen om op de Markt een muzikale actie op te zetten: Serious JukeBox. Van 13:00 tot 24:00 speelde de band afgelopen zaterdag hits uit de jaren 60 en 70 op aanvraag. Het publiek doneert en de band speelt. Een simpel en doeltreffend concept.

Het was voor het eerst dit jaar dat de band dit initiatief nam. Voor eventuele volgende edities van dit evenement had de band behoefte aan video. Zodat het in het vervolg makkelijker zou zijn om sponsors te werven.

Samen met Delftse collega filmmaker Robert van Nimwegen (Studioro) hebben we de dag vastgelegd. Vervolgens heb ik het ‘terug gesneden’ tot een sfeervolle samenvatting van 4 minuten. Voor tekst en uitleg binnen de video heb ik heb gebruik gemaakt van het radio-interview dat de band s ‘ochtend gaf op Radio West.

 

TAGS > , ,