Het Videobureau | Minidocu tbv de opening van het Muller-Lulofshuis van de Hogeschool van Amsterdam
Het Videobureau verzorgde de editing en motiongraphics in een minidocu van Nononsensevideo over het nieuw gebouwde Muller-Lulofshuis op de Amstelcampu van de Hogeschool van Amsterdam.
Muller-Lulofshuis, Marie Muller-Lulofs, Maatschappelijkwerk, Hogeschool van Amsterdam, Amstelcampus, Nononsensevideo, minidocu, editing, motiongraphics
160
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-160,single-format-standard,do-etfw,infographer-core-1.1,ajax_leftright,page_not_loaded,

HET MULLER-LULOFSHUIS – HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

Category: Mini-docu, Onderwijs, Promo, Timelapse, Voorlichting
 

Wat

Editing & graphics in korte docu over de achtergrond, de opbouw, de historie en de huidige bewoners van het Muller-Lulofshuis.

Meer info

Marie Muller-Lulofs was de grondlegger van het Maatschappelijk werk in Nederland. De sociale studies van de Hogeschool van Amsterdam zijn inmiddels gevestigd in het gloednieuwe Muller-Lulofshuis op de Amstelcampus. Ter ere van de opening van dit gebouw is deze korte docu over de achtergrond, de geschiedenis, de bouw en z’n huidige bewoners door Nononsevideo gemaakt. Ik mocht de editing en de grafische elementen verzorgen.