PROMO AMSTELCAMPUS – HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
139
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-139,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

PROMO AMSTELCAMPUS – HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

Category: Graphics en FX's, Onderwijs, Promo, Voorlichting

wat

Promo Amstelcampus

About

Aan de rand van de Amsterdamse binnenstad verrijst de Amstelcampus. Een stadscampus waar studenten, docenten en omwonende elkaar ontmoeten.
Nononsensevideo produceerde in opdracht van de Hogeschool van Amsterdam een promofilm die laat zien wat de Amstelcampus is. Wij verzorgde de post-productie.

De video trapt af met helicoptershot’s gemixt met de bestaande huistijlelementen van de HvA. Daarna zoomen we in op de gebouwen, de horeca, de bereikbaarheid, de samenwerking met het bedrijfsleven en natuurlijk het onderwijs.

Één van de randvoorwaarden die vooraf gesteld waren was dat de film ook zonder geluid de boodschap moet overbrengen. Zo is de promo geschikt voor online gebruik, in presentaties maar ook voor narrowcasting.

Zie ook: amstelcampus.com