WAYBACK VOOR SERIOUS REQUEST
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-147,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

WAYBACK VOOR SERIOUS REQUEST

Category: Kunst & Cultuur, Promo

Wat

Evenement verslag

Opdrachtgever

Wayback

About

In het verlengde van 3FM’s Serious Request heeft de Delftse coverband Wayback het initiatief genomen om op de Markt een muzikale actie op te zetten: Serious JukeBox. Het publiek doneert en de band speelt. Een simpel en doeltreffend concept.

Het was voor het eerst dit jaar dat de band dit initiatief nam. Voor eventuele volgende edities van dit evenement had de band behoefte aan video om in het vervolg makkelijker aan sponsors tekunnen komen.

Samen met Delftse collega filmmaker Robert van Nimwegen (Studioro) hebben we de dag vastgelegd. Vervolgens heb ik het ‘terug gesneden’ tot een sfeervolle samenvatting van 4 minuten. Voor tekst en uitleg binnen de video heb ik heb gebruik gemaakt van het radio-interview dat de band s ‘ochtend gaf op Radio West.