PreMSc Programme
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3445
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3445,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

PreMSc Programme

Category: Onderwijs, Voorlichting

WAT

Korte introductievideo's voor in lesprogramma

Bureau/productie

Het Videobureau

About

De Rotterdam School of Management, Erasmus University biedt een premaster programma aan; een éénjarige deeltijdopleiding die de student klaarstoomt om met succes een management-master (MSc) aan de universiteit te kunnen volgen. In acht verschillende vakken leert de student hoe wetenschappelijk bedrijfskundig onderzoek te doen.

Elk van deze vakken wordt geïntroduceerd door een video waarin de docent vertelt over zijn of haar vak. De docent vertelt waarom het vak relevant is en wat de studenten zoal kunnen verwachten. Daarnaast komen ook studenten aan het woord die vertellen over hun ervaringen met het vak.

Zie ook de promovideo die we voor het Premaster programma maakten