Leven met Dystonie
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1321
post-template-default,single,single-post,postid-1321,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Leven met Dystonie

Annelies de Krom heeft Dystonie; een zeldzame neurologische aandoening. Een behandeling in de Duitse revalidatiekliniek Haus am Stalten kan haar leven een stuk dragelijker maken. Maar omdat dit een prijzige behandeling is, die niet vergoed wordt door de zorgverzekering, is ze samen met geefgezondheid.nu een crowdfundingsactie gestart.

Omdat Dystonie nog erg onbekend is, en om de crowdfundingsactie visueel kracht bij te zetten, heb ik een aangrijpend video-portret van dit bijzondere mens mogen maken.

Zie haar pagina op geefgezondheid.nu voor een donatie en meer info over deze crowdfundingsactie.

 

TAGS > ,