Meneer Aardappel gaat op avontuur
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2230
post-template-default,single,single-post,postid-2230,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Meneer Aardappel gaat op avontuur

De bel gaat. Het blijkt het startschot van een huiveringwekkend verhaal waarin een onverwachte bezoeker onverschrokken op zijn doel af gaat.

‘Meneer Aardappel gaat op avontuur’ is de korte animatie die ik samen met zoon Jop (10) maakte ter gelegenheid van zijn schoolthema: stop-motion.

Zijn juf vroeg, ondank dat stop-motion niet echt mijn vak is, of ik aan de klas iets wilde vertellen over mijn werk. Door het Corona-gedoe kon dit helaas niet ‘live’ in de klas. Daarom maakten we ook nog een making-off waarin ik vertel hoe we te werk zijn gegaan.

Ondanks dat stop-motion animatie nog niet écht onderdeel van Het Videobureau-portfolio is, was het wel heel leuk en inspirerend om hier aan te werken. Wellicht dat er ooit nog een kans op een animatie in opdracht voorbij komt. Samson en Zoon hebben de smaak te pakken. We houden ons aanbevolen.

Vond je dit leuk? Dan vind je deze van Gijs misschien ook leuk.

TAGS > , ,