Ontwikkeling en bouw Muller-Lulofshuis
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
538
post-template-default,single,single-post,postid-538,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Ontwikkeling en bouw Muller-Lulofshuis

Hoe maak je een boeiende film over een gebouw? Door op zoek te gaan naar de verhalen achter het gebouw. De Hogeschool van Amsterdam ontwikkelt de Amstelcampus. De sociale studies van de Hogeschool zijn inmiddels gevestigd in het gloednieuwe Muller-Lulofshuis.

Marie Muller-Lulofs was de grondlegger van het Maatschappelijk werk in Nederland. Jeppe van Pruissen van Nononsensevideo deed samen met  Liesbeth Vijfvinkel historisch onderzoek naar deze dame en verwerkte dit in de korte docu die hij ter ere van de opening van dit multifunctionele gebouw maakte. Ik mocht de editing en de grafische elementen verzorgen.

 

sloop
amstelcampus-animatieeind

 

TAGS > ,